Presentcoaching | Személyes hatékonyságfejlesztés nőknek
This is a business and life coaching company
business, coaching, life, time, management, women, training, team
15909
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15909,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Személyes hatékonyságfejlesztés nőknek

Category
Coaching (e), Hatékonyság (e), Kiemelt, Vezetőfejlesztés (e)
  • Tele a naptárad teendőkkel, találkozókkal és ötleted sincs, vajon hol és hogyan nyerhetnél időt saját magad számára?
  • Túlvállalod, agyonstresszeled magad, ami lassan már az egészséged rovására megy?
  • Olyan célokat tűzöl ki, amikre ténylegesen vágysz?

 

A hatékonyság nem egy csodarecept, ami mindenkinek egyformán működik. Ha stresszes, frusztrált, boldogtalan vagy a munkahelyeden vagy a magánéletedben, szinte mindegy, hogy milyen produktív módszert próbálsz alkalmazni, a folyamatos hajtásnak kiégés lesz a vége.

 

Az önismereted mélyítésével támogatjuk az 5-6 alkalmas egyéni folyamatodat, aminek a végén közösen létrehozzuk a számodra legcélravezetőbb, személyre szabott megoldást. Segítünk, hogy kialakítsd a saját rendszeredet és szokásaidat, melyekkel hatékonyabban szervezheted a mindennapjaidat; kipihentebbé, nyugodtabbá, magabiztosabbá válhatsz.

 

A végeredmény így nem egy sablonos, instant megoldás lesz az időkezelési problémádra, hanem egy hosszú távon használható, a személyiségjegyekkel összeegyeztetett, egyedi és szerethető megoldás.

 

Kapcsolat >>