Presentcoaching | Business coaching – egyéni
This is a business and life coaching company
business, coaching, life, time, management, women, training, team
164
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-164,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Business coaching – egyéni

Category
Coaching, Hatékonyság, Vezetőfejlesztés
  • Szeretnél tudatosabb, hatékonyabb lenni?
  • Nagy a nyomás rajtad?
  • Fontos számodra a munkahelyi hatékonyság, a szakmai eredmények, ugyanakkor a munka-magánélet egyensúlyára vágysz?
  • Szeretnéd megtudni mire vagy igazán képes emberként, vezetőként?
  • Jobban elkötelezett és hatékonyabban teljesítő csapatra vágysz?

 

Ha arra gondolsz, hogy mások 5-10 év múlva mit mondanának rólad és a vezetői tevékenységedről, akkor ez hogyan segít már MOST téged a döntéseidben, cselekedeteidben, problémamegoldásban?

 

Business és life coachként ismereteinkkel és tapasztalatainkkal támogatunk, hogy a lehető legjobbat tudd kihozni önmagadból. Sikeresebb leszel és hitelesebbé válsz önmagad, ezen keresztül mások számára. Támogatunk abban, hogy más nézőpontból tekints az aktuális helyzetedre. A céljaid eléréséhez mozgósítjuk a belső erőforrásaidat, hajtóerődre, erősségeidre építünk.

 

Szakemberként melletted vagyunk és segítünk lerövidíteni a sikeredhez vezető utadat, úgy, hogy a saját megoldásod megtalálásának örömét nem vesszük el tőled.

 

Keress minket, ha fontos számodra a megoldásközpontú szemlélet, az eredményes munkához szükséges ismeretek, készségek, attitűd elsajátítása, fejlesztése és mindezek tudatos alkalmazása! Titoktartás kötelez minket.

 

Kapcsolat >>