Presentcoaching | Business coaching – egyéni
This is a business and life coaching company
business, coaching, life, time, management, women, training, team
15912
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15912,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Business coaching – egyéni

Category
Coaching (e), Hatékonyság (e), Vezetőfejlesztés (e)
  • Túl sok az elvárás?
  • Nehéz döntések előtt állsz?
  • Magasabb vagy másik pozícióra vágysz?
  • Megvizsgálnád, hogy miben változtatnál?

 

Business és life coachként ismereteinkkel és tapasztalatainkkal támogatunk, hogy a lehető legjobbat tudd kihozni önmagadból. Sikeresebb leszel és hitelesebbé válsz önmagad, ezen keresztül mások számára. Nehéz döntések előtt állva támogatunk abban, hogy más nézőpontból tekints az aktuális helyzetre. A céljaid eléréséhez mozgósítjuk a belső erőforrásaidat, hajtóerődre, erősségeidre építünk. Szakemberként melletted vagyunk és segítünk lerövidíteni a sikeredhez vezető utadat, úgy, hogy a saját megoldásod megtalálásának az örömét nem vesszük el tőled.

 

Keress minket, ha fontos számodra a megoldásközpontú szemlélet, az eredményes munkához szükséges ismeretek, készségek, attitűd elsajátítása, fejlesztése és mindezek tudatos alkalmazása! Titoktartás kötelez minket.

 

Kapcsolat >>