Presentcoaching | team coaching
Team coaching, tréning: business, együttműködés, csapatépítés, problémamegoldás
Team building Business, coach, life, time
16143
page-template-default,page,page-id-16143,page-child,parent-pageid-15869,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Team coaching

  • Problémákat, feszültségeket szülnek a külső-belső változások?
  • Alakuló, konfliktusos vagy soha sem állt össze egy egységgé a csapat?
  • A munkatársak nem igazán értik meg egymást?
  • Szeretnéd, ha a csapatod rugalmasabban lenne képes reagálni a felmerülő kihívásokra?
  • Szeretnéd, ha a csapatod nagyobb felelősséget vállalna a közös teljesítményért?

 

A team coaching együttműködés-fejlesztő folyamat, amely támogatja az együtt dolgozó kollégák vagy több szervezeti egységen átívelő csapatok együttműködését egy általuk megjelölt közös cél elérése érdekében.

 

A team coaching munka fókuszában a csapat fejlesztése áll, annak érdekében, hogy hatékonyan együttműködő, elkötelezett és felelősséget vállaló csapattá váljanak.

A csapat a team coaching folyamat során képessé válik a csapaton belüli konfliktusok előremutató feldolgozására, egymás példájából, megoldásaiból való tanulásra és eredményesebb problémamegoldásra. A team coaching folyamat során szerzett tanulságok alapján a csapat közösen új együttműködési rutinokat alakít ki és el is kezdi alkalmazni azokat a hétköznapokban is.